Hoe werkt de verkoop van apparatuur?

Als je apparatuur hebt die je niet zo veel meer gebruikt en je wilt deze verkopen aan een andere maker/gebruiker op ons platform, dan kan dat ook! Je voegt het gewoon in je account toe aan je lijst met uitrusting (klik hier) !. Omdat de meeste gebruikers op Gearbooker een reputatie hebben opgebouwd op basis van de reviews die ze hebben verzameld, is het erg nuttig om vertrouwen te hebben in de mensen met wie je te maken hebt.

Artikelen die te koop zijn, worden weergegeven tussen de huidige 'te huur' artikelen en worden gemarkeerd met een prijssticker in een andere kleur, zodat ze nog beter opvallen in het aanbod.

Bezoekers kunnen ook een filter aanzetten om alleen de 'te koop' items te zien.

Als iemand geïnteresseerd is in het kopen van jouw apparatuur, dan kan hij of zij contact met je opnemen vanaf de listingpagina. Koper en verkoper kunnen dan onderling de koop en betaling afhandelen.