Krijg ik als huurder een (BTW) factuur van mijn boekingen?

Jazeker, deze maken wij beschikbaar namens de verhuurder. Dit is vooral prettig wanneer je de apparatuur zakelijk huurt. Als je je boeking plaatst bij een zakelijke verhuurder (dat is een gebruiker die dit heeft geactiveerd en zijn BTW gegevens in z'n account heeft ingevuld), dan verschaffen wij namens de verhuurder zelfs een factuur voorzien van BTW. Je kunt de factuur downloaden en printen in het boekingenoverzicht bij de boekingsdetails (via de 'details' knop).

Automatische import van je boekingen in je boekhoudsoftware

Als je je Gearbooker-account wilt integreren met je boekhoudsoftware, zodat alle boekingen automatisch worden geïmporteerd in je boekhoudsysteem, dan kun je onze Zapier-integratiemogelijkheden gebruiken. Meer info hierover vindt je hier.