Hoe kan ik mijn bedrijfsnaam of informatie wijzigen?

Als je in je profiel bij 'bedrijfsgegevens' je BTW nummer hebt ingevuld, wordt de bedrijfsnaam/handelsnaam en relevante informatie automatisch ingeladen vanuit een externe (Europese) BTW database. Deze bedrijfsnaam + info worden door hen opgehaald vanuit de nationale belastingdienst. Dit zijn de bedrijfsgegevens die vervolgens in je account wordt getoond. Helaas is dat binnen Gearbooker niet te veranderen.

(Als jouw bedrijf is geregistreerd met een hoofdbedrijfsnaam en andere onderliggende namen, is het alleen mogelijk om de hoofdnaam in je Gearbooker-profiel weer te geven, aangezien dit de enige naam is die uit de btw-database wordt opgehaald.)

Mocht je jouw bedrijfsnaam of andere informatie bij de belastingdienst hebben gewijzigd, dan wordt dit om de zoveel tijd gesynchroniseerd met de Europese database en vervolgens haalt Gearbooker dit automatisch op. Wat je ook kunt doen is nogmaals op de 'valideer en opslaan' knop klikken op deze link.

Je kunt er overigens voor kiezen om de bedrijfsnaam niet te tonen, maar gewoon je voornaam, via deze link op het bijbehorende knopje op ’nee’ te zetten.