Een selfie of foto maken werkt niet, wat kan ik doen?

Om ons verificatieproces zo veilig mogelijk te maken vragen we je om de foto's die we je vragen om aan te leveren te maken vanuit je browser. Om een foto te maken vanuit je browser, moet je de toestemmingen hiervoor instellen. Bij de meeste browsers klik je hiervoor in de adresbalk  op het icoontje links van het website adres en zoek je naar 'toestemmingen' of 'permissies' waar je de camera kunt inschakelen.

Mocht het op je laptop of desktop PC niet lukken of heb je daar geen camera ingebouwd, probeer het dan eens op je mobiele telefoon!