Is het mogelijk om mijn boeking te verlengen?

Ja, als je de reservering wilt verlengen, zijn er meerdere manieren om dit te doen:

Bij een nog niet betaalde boeking: vraag de eigenaar / aanbieder om de boekingsdata voor je aan te passen. Of annuleer de bestaande boeking en plaats een nieuwe. De prijs voor de extra dag (en) is het tarief 'extra dagen'. Zoals gebruikelijk moet de eigenaar de verlenging eerst accepteren.

Bij een reeds lopende boekingsperiode: Ga naar de detailpagina van de huidige boeking. Hiervoor ga je eerst naar je boekingspagina en klik je op de knop 'verlengen' die je daar ziet. De prijs voor de extra dag (en) is het 'extra dagen tarief' Zoals altijd moet de verhuurder de verlenging eerst accepteren.

LET OP: Indien de verlenging niet door de eigenaar wordt geaccepteerd, dien je de apparatuur op de oorspronkelijk afgesproken datum in te leveren.